Van der Hoeven

Van der Hoeven

Hier wil je werken

  • Vakkundige, betrokken en enthousiast gedreven mensen
  • Aandacht voor ontwikkeling
  • Oog voor resultaat
  • Vernieuwen, verbeteren en het voor de klant beter doen.

DE EXPERTISE

Het bedrijf

In een wereld waar duurzaam geteelde producten voorop staan, wordt de vraag naar high-tech, duurzaam ingerichte kassen steeds groter. Een uitdaging die Van der Hoeven op het lijf geschreven is. Al sinds 1953 ontwerpen en realiseren we wereldwijd tuinbouwprojecten die telers en investeerders in staat stellen maximaal rendement te halen uit hun investering. We bieden teelt technische ondersteuning waar nodig en nazorg staat hoog in het vaandel. Mede hierdoor creeren we lange termijnrelaties met onze klanten. Daar zijn we trots op. Elke dag werken we met een groot team professionals aan de optimalisatie van onze projecten en ontwikkelen we nieuwe systemen. Altijd met  hetzelfde doel: op maat gemaakte projecten voor onze klanten.

MEER WETEN?

  • "Het werkveld van Designer is zo boeiend dat ik er al wat jaren in werkzaam ben. Samen op het kantoor werken stimuleert de samenwerking en de kennisoverdracht"
  • "There is never a dull day at Van der Hoeven"
  • "Het voelt goed dat ik kan bijdragen aan de voedselvoorziening wereldwijd. Je staat versteld van de techniek die wordt gebruikt in de tuinbouw. "

OVER HET BEDRIJF

De achtergrond

Bij het bedrijf werken vakkundige, betrokken en enthousiast gedreven mensen: oud en jong. De organisatie strekt zich uit, er is aandacht voor de ontwikkeling en carrière van de medewerkers en oog voor resultaat. Vernieuwen, verbeteren en het voor en met de klant goed doen zit in de genen.


WERKEN BIJ DEZE TOPWERKGEVER

Vacatures

Tijdelijk on hold

Westland

Internationaal Projectmanager