Hans

MIJN AMBITIE
Ondernemer eigenaren (MKB bedrijven) die hun bedrijf willen overdragen, begeleiden en ondersteunen in de verschillende onderdelen en processen waarmee zo'n overdracht gepaard gaat.
Management/Directie, Overig | Overig
De naam van deze kandidaat is gefingeerd

VOORSTELLEN

Kandidaat Management/Directie, Overig

Ambitie:
Ondernemer eigenaren (MKB bedrijven) die hun bedrijf willen overdragen, begeleiden en ondersteunen in de verschillende onderdelen en processen waarmee zo'n overdracht gepaard gaat.
Functie:
Adviseur - Begeleider bedrijfsoverdracht. Overname en Opvolging. Zowel de waardering, zoeken/vinden van overname kandidaten, de organisatie klaar maken, onderhandelingen en administratieve en juridische afhandeling.
Werkervaring:
In 25 jaar tijd verschillende bedrijfsovername processen mogen begeleiden. De verkoop of overdracht van een onderneming is voor betrokkenen een hele stap. Voor de mensen in de onderneming, maar ook voor de bedrijfseigenaar.
Sterke punten:
Als koper, verkoper, directeur en adviseur heb ik het proces van verschillende kanten doorlopen. Met een scherp inzicht in kosten, opbrengsten en financiën ben ik in staat de waardering van een bedrijf te onderbouwen. Als vriendelijke no-nonsense, pragmatische persoonlijkheid weet ik mensen, partijen mee te nemen naar het doel en kom ik tot een overeenkomst.
Ik lever:
Praktische hulp, kennis hoe een onderneming financieel te waarderen en aandacht voor de mensen, de betrokken in bijkomende processen. In het geval je als bedrijfseigenaar er klaar voor bent om over te gaan dragen: dan lever ik in samenwerking met jou, een doelmatig doorlopen van de verschillende stappen tot en met de overdracht.
Aandachtspunt:
Hier niet iets bijzonders van toepassing.
Ontwikkelingswens:
Geen specifieke ontwikkelingen welke ik hier beoog. Ik zie er vooral naar uit u of jou als bedrijfseigenaar te ondersteunen en te begeleiden in het doorlopen van een juist proces waar het 't zoeken en vinden van overname kandidaten en of kandidaten voor de rol van directeur. En wat er allemaal bij komt kijken tot een goede overdracht te komen. Kennis maken?
Regio:
Vanuit Westland, kan door Nederland heen.
Opleiding:
HEAO, specialisatie bedrifjseconomie en verschillende cursussen en trainingen doorlopen.
Leeftijd:
48 jaar
Termijn:
Ik ben ook 2e helft 2023 en in 2024 beschikbaar om je te ondersteunen bij bedrijfsoverdracht- of opvolgingsproces.
Arbeidsvoorwaarden indicatie:
Passend bij de rol als overdrachtsbegeleider, te bespreken.