Max

MIJN AMBITIE
Lekker werken als projectmanager of bedrijfsleider met projecten te doen er bij.
Productie/Planning, Techniek/Bouw, Tuinbouw/Teelt | Lansingerland, Westland
De naam van deze kandidaat is gefingeerd

VOORSTELLEN

Kandidaat Productie/Planning, Techniek/Bouw, Tuinbouw/Teelt

Ambitie:
Lekker werken als projectmanager of bedrijfsleider met projecten te doen er bij.
Functie:
Projectleider, Coördinator, Bedrijfsleider met projecten daarbij te doen, vervanging, vernieuwing of uitbreiding realiseren van kassen complex of productieruimten.
Werkervaring:
Ruim 15 jaar: leidinggevend aan de productie- en logistiek medewerkers, verantwoordelijk voor de productie, verzorgen van de inkoop/import activiteiten en gefungeerd als projectmanager voor nieuwbouw en automatiseringsprojecten op de kwekerij.
Sterke punten:
Leergierig, doortastend (wil weten hoe zaken in elkaar zitten), beschik over flinke portie doorzettingsvermogen, ben ambitieus en tegelijk mens- en resultaat gericht.
Ik lever:
Een zo optimaal mogelijk lopende projectorganisatie, eventueel in combinatie met productie- en logistieke activiteiten daarnaast omdat we op locatie met verbouwing of renovatie bezig zijn.
Aandachtspunt:
Een nieuw product, nieuwe techniek zal ik me eigen moeten maken, waarvan ik verwacht dat ik met m'n open opstelling en gezond verstand dat relatief snel/goed zal kunnen doen.
Ontwikkelingswens:
Wil mezelf in m'n leiderschap en management vaardigheden verder ontwikkelen: vind het belangrijk optimaal met meerdere disciplines in een organisatie: binnen of buiten 't bedrijf, te kunnen samenwerken.
Regio:
In of vanuit Westland of Oostland.
Opleiding:
Middelbare opleiding doorlopen en lessen over leidinggeven en ondernemerschap in het echte leven. Op HBO niveau, heel authentiek.
Leeftijd:
36
Termijn:
najaar 2021
Arbeidsvoorwaarden indicatie:
Vanaf circa € 4.500 bruto per maand, maar te bespreken, afhankelijk van de zwaarte van de functie.