Mohamed

MIJN AMBITIE
Wil een echte professional worden in het vak als (meewerkend) leidinggevende in productie en/of logistiek in de sierteelt, waarbij ik ook werk met het product.
Logistiek/Supply Chain, Tuinbouw/Teelt | Westland
De naam van deze kandidaat is gefingeerd

VOORSTELLEN

Kandidaat Logistiek/Supply Chain, Tuinbouw/Teelt

Ambitie:
Wil een echte professional worden in het vak als (meewerkend) leidinggevende in productie en/of logistiek in de sierteelt, waarbij ik ook werk met het product.
Functie:
Leidinggevende (meewerkende) functies in productie of logistieke omgeving in de sierteelt. Dat kan op een kwekerij of in een box of warehouse bij de handel.
Werkervaring:
Ruim 4 jaar werkervaring bij logistieke dienstverlener in de sierteelt en werkervaring op een potplantenkwekerij.
Sterke punten:
Analytisch inzicht: ik zie het werk en hoe dit efficiënter kan. Ik ben besluitvaardig, gedreven en beschik over verantwoordelijkheidsgevoel en communicatieve vaardigheden.
Ik lever:
Een goed lopende logistieke- of productie operatie, waar mensen met plezier met hun werk bezig zijn. Met elkaar maken we het telkens een stapje beter.
Aandachtspunt:
Rekenen is niet m'n sterkste punt. Ik ga door tot het werk klaar is, dat is de balans werk/privé balans niet altijd top.
Ontwikkelingswens:
Ik wil mij ontwikkelen in alle facetten die in de bedrijfsvoering, op de kwekerij of in een andere werkomgeving nodig zijn. Ik wil ook productkennis opdoen.
Regio:
Westland
Opleiding:
MBO Greenport
Leeftijd:
23 jaar
Termijn:
januari februari 2021
Arbeidsvoorwaarden indicatie:
Circa € 2.000 bruto per maand, ben bereid mij te bewijzen.